menu in
Evenementen

Danikerbosloop

16 feb 2020
Op zondag 16 februari vindt in Geleen voor de vijftiende keer de Danikerbosloop plaats.
danikerbosloop

De hardloopwedstrijd gaat over drie afstanden (5km, 5 mijl en 10 mijl) en is geschikt voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Tevens wordt er een Kids Run (1200m) georganiseerd. Manege Ten Eysden vormt het verzamel-, vertrek- en eindpunt van de wedstrijd. Het hardloopevent vindt plaats van 10.30 uur tot 14.00 uur.

Inschrijven
Inschrijven en / of het startbewijs afhalen kan zaterdag 15 februari van 10.30 tot 12.00 uur, of zondag 16 februari (dag van de wedstrijd) van 09.00 tot 10.00 uur bij Manege ten Eysden (Ten Eysden 1, Geleen).

Het is ook mogelijk om je online in te schrijven voor de Danikerbosloop. Dit kan uiterlijk tot 9 februari 00:00 uur. Ga direct naar het online inschrijfformulier.

Kosten
Inschrijfkosten voor alle afstanden:

- € 8,- bij voorinschrijving (t/m 10 februari)
- € 10,- op de dag zelf
- € 2,50 voor de Kids Run (t/m 10 februari)

Per deelnemer gaat €0,50 naar Natuurmonumenten.

Verkenningsrondje
Zondag 26 januari wordt van 09:45 tot 11.00 uur een verkenningsrondje georganiseerd. Vertrekpunt is Manege Ten Eysden.

Kijk voor meer informatie op: www.danikerbosloop.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Inktspotprijs 2019: de 100 beste politieke cartoons Van 14 januari t/m 11 februari zijn in Bibliotheek Ligne 100 ingezonden en genomineerde spotprenten te zien voor de Inktspotprijs 2019. Ieder jaar wordt de Inktspotprijs toegekend aan de beste politieke tekening van het jaar.
  • Smartlappenfestival Sittard Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar: vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart vindt het jaarlijkse Smartlappenfestival in Sittard weer plaats. Een weekend vol met gezelligheid, tranentrekkers en levensliederen.
  • Geleen Calling presents BLUE MONDAY Op de meest depressieve dag van het jaar (wereldwijd beter bekend als Blue Monday), vindt in café-zaal De Reünie aan de Wilhelminastraat in Geleen de eerste editie plaats van een avondvullend evenement bestaande uit een reeks Blue Monday concerten.
  • Hoogtepunten programma vastelaovend Sittard-Geleen In Sittard-Geleen pakken ze mede dankzij de inzet van tientallen carnavalsverenigingen altijd groots uit met de carnaval! Geniet zes dagen lang van eeuwenoude tradities, bonte optochten, grootschalige evenementen en gezelligheid.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven