menu in
Evenementen

AFGELAST: Parkfestival Sittard: het leukste familie-uitje op Koningsdag!

27 apr 2020
Koningsdag? Dan zeg je Parkfestival Sittard! Op maandag 27 april vindt de 25e editie van het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10.00 tot 18.00 uur.
parkfestival sittard 2012

Parkfestival Sittard is hét jaarlijkse gezellige feest voor de hele familie onder de bomen, op het gras, tussen de kinderrommelmarktplaatsen, met muziek en spelletjes en lekker eten en drinken. Een heerlijke dag buiten met het hele gezin, waarop niets moet en heel veel mag. Misschien wel het allerleukste familie-uitje op Koningsdag!

Goede doelen
Parkfestival Sittard draait behalve om het neerzetten van een mooi familiefeest voor de buurt en de regio vooral óók om het steunen van kind gerelateerde goede doelen. Om dit doel te verwezenlijken is de organisatie op zoek naar sponsoren die met een klein bedrag dit festival mogelijk willen maken. Sponsoren kunnen rekenen op een vriendelijke VIP-behandeling met leuke extra’s en allerlei rechten.

Wie meer informatie wil over de mogelijkheden om dit festival te steunen kan een mailtje sturen naar info@parkfestivalsittard.nl of terecht op de website van Parkfestival Sittard.

Programma 2020
Tussen 10.00 en 18.00 uur biedt het Parkfestival Sittard een podium aan regionaal talent. Van pril poptalent van OBS Aan de Meule en BS Leyenbroek tot een rockende coverband die volle zalen trekt. Verspreid over de dag zullen diverse bands hun muziek ten gehore brengen. Kinderen kunnen zich uitleven met boomklimmen en allerlei spannende en gezellige spellen zoals een bungee trampoline, rodeostier en springkussen. Op het grasveld is tevens een kinderrommelmarkt. 

Het programma wordt zo snel mogelijk gepubliceerd op www.parkfestivalsittard.nl
 
Gratis toegang

Het festival is gratis toegankelijk en de opbrengsten gaan naar kind gerelateerde goede doelen in de regio, zoals Stichting Leergeld. Om dit te kunnen blijven doen is de organisatie sterk afhankelijk van de vele vrijwilligers, sponsors én bezoekers. De organisatie hoopt dan ook op een grote opkomst.

Helpen als vrijwilliger
De organisatie van Parkfestival Sittard is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Er is vraag naar mensen die in blokken van 2 uur zaken in goede banen willen leiden. De activiteiten bestaan o.a. uit het verkopen van koffie en snoep, bardiensten, verkoop van bonnen, begeleiden van spelletjes, meehelpen met knutselen etc. Ook bij het opbouwen en afbreken het festival is alle hulp hard nodig. Alle beetjes helpen en vele handen maken licht werk. Lijkt jou dit wat? Aanmelden kan via vrijwilligers.parkfestival.nl.

Zien wij jou, je familie en vrienden op Koningsdag in het stadspark? Tot ziens op het Parkfestival Sittard!  << Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • AFGELAST: Culturele rondleidingen Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar culturele rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven