menu in
Evenementen

AFGELAST: Paasmarkt Born

13 apr 2020
Dit jaar vindt de 53e editie plaats van de populaire en drukbezochte paasmarkt in Born. Op paasmaandag 13 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarmarkt.

Meer dan 200 kooplieden installeren er hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen. De markt staat garant voor urenlang struinen langs kraampjes met diverse koopwaren. Kleding, sieraden, antiek, accessoires, woon- en tuinartikelen: er is voor ieder wat wils. Wie tussendoor toe is aan een versnapering kan op de paasmarkt genieten van heerlijke lekkernijen. Vanaf 13.00 uur is het feestpaviljoen op de markt geopend waar diverse artiesten optredens zullen verzorgen. Ook dit jaar heeft de organisatie van het Borner Paosj-spektakel gezorgd voor het nodige muzikale vuurwerk op de Borner markt. Een prima afsluiting van een ouderwets gezellig uitje voor de hele familie.

De paasmarkt Born is gratis te bezoeken van 09.00 tot 17.00 uur.

www.weekmarktensittardgeleen.nl 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • AFGELAST: Culturele rondleidingen Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar culturele rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven