menu in
Evenementen

Zomeravond Buitencinema

27 jun 2019 − 05 sep 2019
De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren: lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar staan er maar liefst 6 mooie avonden op het programma.
Buitencinema

De Zomeravond Buitencinema 2019 trapt op 27 juni af met een unieke knaller. De inspirerende feelgoodfilm The Biggest little Farm zie je een week na de landelijk première al op de binnenplaats van Landgoed Kasteel Limbricht. Uniek!

Programma

 Datum  Film
 Donderdag 27 juni  The Biggest little Farm
 Donderdag 11 juli  Love is all you need
 Donderdag 25 juli  Moonlight
 Donderdag 8 augustus  Een Man die Ove Heet
 Donderdag 22 augustus  Le Grand Bain
 Donderdag 5 september  Captain Fantastic

Kaarten
Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen alleen online worden gekocht via www.dedomijnen.nl of aan de kassa’s van het Filmhuis en de Uitbalie in de Schouwburg. Dus niet bij Landgoed Kasteel Limbricht en ook niet op de avond zelf. Wees op tijd met bestellen, want vorig jaar vlogen de kaarten de deur uit! Houd tot slot je mail, de website en social media kanalen in de gaten, mocht het weer niet meewerken.

Pre-film diner
Maak je filmavond compleet door in te tekenen op het 3-gangen pre-film diner van Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner kost €24,50 (excl. drank) waarbij u de keuze heeft uit een smaakvol vlees- of visgerecht en afsluit met een verrassingsdessert van de chef! Het diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur, waarna de film start rond 21:30 - 21.45 uur. 

Wil je gebruik maken van dit aanbod dan dien jezelf contact op te nemen met Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner is uitsluitend te reserveren via info@kasteellimbricht.nl o.v.v. de naam van de film en het aantal personen. 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven