menu in
Evenementen

Fortuna Sittard Fandag

28 jul 2019
Zondag 28 juli kan jong en oud weer terecht op het fanplein voor het Fortuna Stadion voor de Fortuna Sittard Fandag 2019!
Fortuna Sittard Fandag

Ondanks de zinderende hitte wisten de fans afgelopen zomer in grote getale de weg naar het stadion te vinden voor de officiële aftrap van het seizoen. Ook dit jaar belooft het één groot feest te worden!

Het programma wordt pas later bekend gemaakt, maar reken maar dat het leuk wordt. En jij wil toch zeker niet je kans missen om oog in oog te staan met jouw helden en een handtekening te scoren?  

Fortuna Sittard Fandag
Stadion Fortuna Sittard
Milaanstraat 120


www.fortunasittard.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!
  • Summer of Sports...and Arts 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT altijd supertoffe activiteiten in de zomervakantie.
  • Expositie Rees Laudy in Erfgoedcentrum De Domijnen De Westelijke Mijnstreek kent veel kunstenaars die in hun tijd zeer populair waren, maar inmiddels in de vergetelheid zijn geraakt. In de komende tentoonstelling wordt de aandacht gevestigd op Paula Maria Theresia (Rees) Laudy (1926-2017).
  • Tour de L1mbourg: 28 juli in Sittard-Geleen Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 deze zomer wederom het programma Tour de L1mbourg van 5 t/m 28 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven