menu in
Evenementen

Tour de L1mbourg: 28 juli in Sittard-Geleen

28 jul 2019
Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 deze zomer wederom het programma Tour de L1mbourg van 5 t/m 28 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France.

Iedere dag is er vanaf 18:30 uur een sfeervolle wielertalkshow vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Frank Moonen bijdrages vanuit Frankrijk verzorgt. Op L1 Radio gaat Rian Moonen dagelijks op zoek naar de mooie plekjes en verhalen in de gemeente van de dag. “Zo volgen we de Limburgse tour-volgers in eigen provincie, én langs de route in Frankrijk”, vertelt Sander Kleikers. “Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de wielrenners, dicht op de huid”. 

De uitzendingen vinden iedere dag plaats vanuit een andere Limburgse gemeente, op een prachtige locatie. Sander en Gert ontvangen dagelijks leuke en inspirerende gasten aan tafel om de Touretappe van de dag te bespreken. Zondag 28 juli is Sittard-Geleen aan de beurt. Locatie: Gasterij Bie de Burgemeister in Oud-Geleen (Pastoor Vonckenstraat 2). Iedereen is uitgenodigd om deze live uitzending gratis bij te wonen.

Kijk voor de overige locaties op www.L1.nl/TDL

Tour de L1mbourg zal van vrijdag 5 t/m zondag 28 juli dagelijks te zien zijn op L1 TV, om 18:30 uur (live), 20:30 en 22:30 uur. 

L1 TV is te ontvangen via kabel, webtv op L1.nl, Ziggo Digitaal kanaal 30 (Limburg) en 713 (landelijk), Interactieve TV KPN kanaal 508 (Limburg) 507 (Noord-Brabant) 506 (Gelderland), Interactief zenderpakket Tele2, satelietaanbieder Joyne (betaalpakket), DVB-T en Digitenne.  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!
  • Summer of Sports...and Arts 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT altijd supertoffe activiteiten in de zomervakantie.
  • Expositie Rees Laudy in Erfgoedcentrum De Domijnen De Westelijke Mijnstreek kent veel kunstenaars die in hun tijd zeer populair waren, maar inmiddels in de vergetelheid zijn geraakt. In de komende tentoonstelling wordt de aandacht gevestigd op Paula Maria Theresia (Rees) Laudy (1926-2017).
  • Tour de L1mbourg: 28 juli in Sittard-Geleen Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 deze zomer wederom het programma Tour de L1mbourg van 5 t/m 28 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven