menu in
Evenementen

Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden!

11 okt 2019 − 16 okt 2019
Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!

Het volledige programma is terug te vinden op de website www.oktoberfeestsittard.nl. Via deze website vindt ook de ticketverkoop plaats. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Oktoberfeest Sittard te ‘liken’ om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Highlights Oktoberfeest Sittard
Wat kunnen we dit jaar van het grootste najaarsfeest van het zuiden verwachten? Hier volgen enkele hoogtepunten uit het programma:  

- Een kermis met zeventig attracties
- Een nieuw Brand Weizen paviljoen met twee (!) verdiepingen
- Elke avond een live muziekprogramma met (inter)nationale topartiesten
- Extra uitgebreide koopzondag
- Overnachten op een heuse Wiesencamping
- Speciaal afgestemde activiteiten voor ouderen, kinderen en mensen met een beperking
- Een familiemiddag

& NOG VEEL MEER! 
 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • DVERS 2019 Zaterdag 28 september staat de binnenstad van Sittard in het teken van DVERS 2019. Het evenement bestaat achtereenvolgens uit een conferentie, netwerkdiner en showcasefestival. Ben je gek op muziek? Dan ben je gek op DVERS.
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
  • Reünie in de Reünie Wijkplatform Krawinkel heeft vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september een feestweekend met diverse activiteiten georganiseerd in café - zaal De Reünie in Geleen. Aanleiding voor de festiviteiten vormt het 100-jarig bestaan van De Reünie.
  • Tijd voor MAX op toer in Sittard Het televisieprogramma Tijd voor MAX op toer wordt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september uitgezonden vanaf de Markt in Sittard.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven