menu in
Evenementen

Outlet Shopping Day in Sittard

07 sep 2019
Zaterdag 7 september kunnen koopjesjagers en shopliefhebbers van 10.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Sittard hun slag slaan tijdens Outlet Shopping Day!
Outlet Shopping Day 2019

Sittardse ondernemers pakken flink uit tijdens Outlet Shopping Day. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes, honderden afgeprijsde artikelen en duizenden shopliefhebbers. Wanneer het winkelen even te veel wordt, staan de gastvrije terrassen klaar voor een aangename pauze inclusief livemuziek op de achtergrond. Voor de kids zijn er leuke creatieve activiteiten georganiseerd waar ze onder het genot van iets lekkers mee aan de slag kunnen gaan. Wat wil je nog meer? 

Duiken naar prijzen
Kennen jullie hem nog? De gigantisch ballenbak boordevol leuke, gekke en verrassende prijsjes. Een element dat ondertussen niet meer weg te denken is tijdens Outlet Shopping Day. De ballenbak is in real-life terug te vinden in de binnenstad. Hoe werkt het? Doe je een aankoop bij een van de deelnemende zaken, dan ontvang je een tegoedbon waarmee je één keer in de ballenbak mag duiken. De ballenbak is dit jaar te vinden op de kruising Brandstraat-Limbrichterstraat. Duiken maar! 

Mede mogelijk gemaakt door: Sittard Genieten Voorop | Coöperatie Centrummanagement Sittard

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven