menu in
Evenementen

Boels Ladies Tour

01 sep 2020 − 06 sep 2020
Met de Boels Ladies Tour (1 t/m 6 september) komt de wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2020 weer naar Sittard-Geleen. Op zaterdag 5 september start vanaf de Wielerbaan in Geleen een etappe van 149 kilometer.
Boels Ladies Tour 2020

Er worden acht rondes van 17,5 km gereden met daarin elke ronde vier klimmetjes. Daarbij passeren de renners ook het terrein van Watersley Sports & Talentpark in Sittard, waar van 4 t/m 6 september de Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup plaatsvindt. De Watersley Ladies Challenge is een internationale wedstrijd uit de UCI Nations Cup voor rensters uit de categorieën junioren en nieuwelingen. 

Boels Ladies Tour 2020

 Dinsdag 1 september Nog niet bekend
 Woensdag 2 september Nog niet bekend 
 Donderdag 3 september Gennep 
 Vrijdag 4 september Nog niet bekend 
 Zaterdag 5 september Sittard-Geleen
 Zondag 6 september Arnhem 

In verband met het coronavirus is met de deelnemende gemeenten afgesproken dat, mocht in de komende periode blijken dat de Boels Ladies Tour tóch niet mogelijk is, de etappes doorschuiven naar de editie 2021.

www.boelsladiestour.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • De Week van de Limburgse Popmuziek Van maandag 13 tot en met zondag 19 juli is de Week van de Limburgse Popmuziek. In samenwerking met Pop in Limburg worden er door de hele provincie diverse concerten georganiseerd.
  • Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour (1 t/m 6 september) komt de wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2020 weer naar Sittard-Geleen. Op zaterdag 5 september start vanaf de Wielerbaan in Geleen een etappe van 149 kilometer.
  • NK Mountainbike XCO 2020 In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 september wordt het NK Mountainbike XCO verreden op het terrein van Watersley Sports & Talentpark.
  • Groove Garden Zaterdag 12 en zondag 13 september hoor je in Sittard de vetste beats: het is weer tijd voor Groove Garden! Geniet in de open lucht van dit tweedaagse dancefestival.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven