menu in
Evenementen

Pillar Festival

23 aug 2019
Stichting Koempelrock organiseert op vrijdag 23 augustus voor de vijfde keer het Pillar Festival. De line-up van het dance event bestaat dit jaar uit The Darkraver, Mental Theo, Dansado & De Feestneger, DJ Admin en Remco Gaiteros.
pillar festival

De focus ligt op muziek uit de jaren negentig ('back in the days'). Het grasveld achter het gebouw van Stichting Rozenbos (Sportpark Lindenheuvel te Geleen) vormt de ultieme locatie om lekker los te gaan in de openlucht. De aankleding, show en uitstraling zullen tijdens de jubileumeditie wederom een belangrijke rol spelen. Nieuw dit jaar: Flügel Silent Disco Stage. Geniet van maar liefst drie muziekkanalen terwijl je je onderdompelt in de heerlijk betoverende sfeer van Pillar Festival! Honger en dorst gekregen van al dat dansen? Geen zorgen. Er zijn diverse foodstands aanwezig.

Minimale leeftijd: 16 jaar

Tickets: Verkrijgbaar bij Tabakspeciaalzaak Boree Bloemenmarkt (€15,-), online (€15,- excl. fee) en deurverkoop (€25,-). 

23 augustus 2019
19.00 – 01.00 uur (festivalterrein open vanaf 18.00 uur)

Locatie: Sportpark Lindenheuvel, ingang Jeugdcentrum Rozenbos
Adres: Rozenlaan 75, Geleen (Lindenheuvel)  

www.pillarfestival.nl | Facebook Pillar Festival

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven