menu in
Evenementen

Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup

13 sep 2019 − 15 sep 2019
Van vrijdag 13 t/m zondag 15 september 2019 organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS (Powered by Offroad Cycling) de Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup.
Watersley Ladies Challenge

Na het succes van de Watersley Ladies Challenge van 2018 verwacht de organisatie er ook dit jaar een succesvol weekend van te kunnen maken. Nieuw dit jaar is dat de Watersley Ladies Challenge niet alleen georganiseerd wordt voor de dames junioren, maar ook voor dames nieuwelingen!

Voor de junioren bestaat de Watersley Ladies Challenge dit jaar uit drie stages, voor de nieuwelingen uit vier. Het internationale karakter en het parcours maken dit weekend uitermate geschikt als voorbereiding op het WK-wielrennen in Engeland dat de week erna van start gaat.

www.watersley.nl

Watersley Sports and Talentpark
Watersley 31
6132 KA Sittard

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven