menu in
Evenementen

Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup

04 sep 2020 − 06 sep 2020
Van vrijdag 4 t/m zondag 6 september organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS de Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup.
Watersley Ladies Challenge

Na het succes van voorgaande jaren verwacht de organisatie er ook dit jaar een succesvol weekend van te maken. De Watersley Ladies Challenge wordt wederom niet alleen georganiseerd voor de dames junioren, maar ook voor dames nieuwelingen! 

Het internationale karakter van de deelnemers en het stevige parcours maken deze wedstrijd uitermate geschikt als voorbereiding op overige grote wedstrijden in het seizoen. Voor de junioren bestaat de Watersley Ladies Challenge dit jaar uit drie stages, voor de nieuwelingen uit vier. 

www.watersley.com

Watersley Sports and Talentpark
Watersley 31
6132 KA Sittard

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Outlet Shopping Days Sittard Tijdens de Outlet Shopping Days verrassen de winkeliers uit het centrum van Sittard het winkelend publiek met extra afgeprijsde artikelen. Dit jaar kunnen koopjesliefhebbers maar liefst drie (!) dagen lang hun slag slaan.
  • De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht presenteren: Buitencabaret De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren deze zomer naast de succesvolle Buitencinema nu ook een drietal cabaretshows in de buitenlucht. Op drie dinsdagen, met drie top cabaretiers. Dus niet op een scherm, maar live.
  • Najaarsmarkt in het centrum van Geleen Op zondag 6 september organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met Smeets Buitenmarkten een najaarsmarkt in het centrum van Geleen.
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven