menu in
Evenementen

Country Festival Beeg

28 sep 2019
Op zaterdag 28 september vindt de eerste editie van Country Festival Beeg plaats. Countryliefhebbers kunnen hun hart ophalen met live (country) muziek, een prachtig aangelegde dansvloer en een mooi gevuld open podium.
Country Festival Beeg

Daarnaast worden er workshops georganiseerd en zijn er demonstraties met paarden en pony’s. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Op het festivalterrein wordt lekker eten en drinken beschikbaar gesteld. Wil je zitten op de festivalweide of zelfs je eigen stoeltje of dekentje meenemen? Dat mag! Het festivalterrein ligt ter hoogte van de Heuvelsweg in Grevenbicht. De muziek wordt verzorgd door de volgende bands: Cedar spring (Limburg), Gentle Blue (Zeeland), DreckPack (Duitsland), Violet’s Tale (Limburg) en The Country Wings (Zuid-Holland).

Zien we jou zaterdag 28 september? In stijl gekleed zou natuurlijk geweldig zijn!

Country Festival Beeg
Zaterdag 28 september
Heuvelsweg, Grevenbicht
Vanaf 13.00 uur
Gratis toegang
    

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven