menu in
Evenementen

Brightlands Chemelot Talent Day

08 nov 2019
Ontdek tijdens de Brightlands Chemelot Talent Day de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen Chemelot Industrial Park en de Brightlands Chemelot Campus. Ervaar tijdens deze interactieve dag of jij the right material bent!

Wat kun jij als student (MBO, HBO, WO) verwachten?
Ontdek op de Brightlands Chemelot Talent Day het begin van jouw toekomst. De diverse bedrijven en onderwijsinstellingen op de Brightlands Chemelot Campus staan voor jou klaar met interessante gesprekspartners en mooie kansen voor een stage, afstudeeropdracht of uitdagende baan. Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij de koploper op het gebied van open innovatie in slimme, duurzame materialen en processen? Kom dan naar de Brightlands Chemelot Talent Day op vrijdag 8 november!

Brightlands Chemelot Talent Day
Vrijdag 8 november
Urmonderbaan 22, Gate 2


www.brightlandschemelottalentday.com

Aftermovie 2018:  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen presenteert tentoonstelling Joseph Sassoon Semah Dit najaar presenteert Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is.
  • Geleen Calling presents WAVE Zaterdag 14 december vindt in café-zaal De Reünie in Geleen vanaf 19.00 uur het post-punk festival Geleen Calling presents WAVE plaats.
  • Kerstcircus Sittard-Geleen Het is feest bij de circusfamilie Freiwald: het Limburgs Kerstcircus bestaat dit jaar namelijk 15 jaar! Om dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt er van 19 december t/m 5 januari een spectaculair Kerstcircus neergezet.
  • HerfstXperience 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar altijd spectaculaire activiteiten in de herfstvakantie.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven