menu in
Evenementen

HerfstXperience 2019

14 okt 2019 − 17 okt 2019
Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar altijd spectaculaire activiteiten in de herfstvakantie.
herfstxperience ik in actie

Herfstvakantie: Regent het buiten? Vallen de bladeren van de bomen? Boeien! Ecsplore en SPRINT staan voor jullie klaar in de gymzalen, in het zwembad, of in een tennishal… wat wil je nog meer?!

Er zijn voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar diverse spectaculaire activiteiten op touw gezet in en rondom Sittard-Geleen. Denk bijvoorbeeld aan boulderen bij Graviton Bouldergym of het volgen van een theaterworkshop in De Ligne. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want voor iedere activiteit in het programma geldt: vol is vol!  

Alle activiteiten vinden plaats in de herfstvakantie (14 t/m 18 oktober). Bekijk hier het volledige programma.  

www.ikinactie.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen presenteert tentoonstelling Joseph Sassoon Semah Dit najaar presenteert Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is.
  • Geleen Calling presents WAVE Zaterdag 14 december vindt in café-zaal De Reünie in Geleen vanaf 19.00 uur het post-punk festival Geleen Calling presents WAVE plaats.
  • Kerstcircus Sittard-Geleen Het is feest bij de circusfamilie Freiwald: het Limburgs Kerstcircus bestaat dit jaar namelijk 15 jaar! Om dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt er van 19 december t/m 5 januari een spectaculair Kerstcircus neergezet.
  • HerfstXperience 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar altijd spectaculaire activiteiten in de herfstvakantie.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven