menu in
Evenementen

Kerstcircus Sittard-Geleen

19 dec 2019 − 05 jan 2020
Het is feest bij de circusfamilie Freiwald: het Limburgs Kerstcircus bestaat dit jaar namelijk 15 jaar! Om dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt er van 19 december t/m 5 januari een spectaculair Kerstcircus neergezet.
Limburgs Kerstcircus

Als kleine jongen had hij slechts één droom en één doel: op een dag zou hij het Limburgs Kerstcircus overnemen. En het is hem gelukt, de grote droom van Jeffry Freiwald is uitgekomen. Niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook het Limburgse publiek kent hij als geen ander. Zonder de steun van de toeschouwers zou het Limburgs Kerstcircus dit jaar niet zijn 15e editie beleven. Als dank is de show van dit jaar daarom extra bijzonder!

Totale upgrade van de show
Het Limburgs Kerstcircus presenteert dit jaar een geheel nieuwe, twee uur durende show, vol internationale topartiesten waaronder winnaars van de Bronzen Clown tijdens het Circus Festival van Monte Carlo. De acts zijn sensationeler en spannender dan ooit! Zo mag je de prijswinnende act 'het Rad des Doods' op het programma verwachten. Bovendien presenteert de crew naast clowns en prachtige dieren deze bijzondere editie ook een geheel nieuwe naam: Kerstcircus Sittard-Geleen!

De première-avond van het Kerstcircus Sittard-Geleen vindt plaats op donderdag 19 december. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.limburgskerstcircus.nl.

Locatie: Haspelsetraat, Sittard.    

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven