menu in
Evenementen

Museumconcerten bij Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

03 nov 2019 − 29 mrt 2020
In samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en het Maastrichts’ Conservatorium krijgen musici een podium in Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen.
Museumconcerten Hedendaagse Kunst

Op vier zondagochtenden zullen de musici werk ten gehore brengen van diverse muzikale grootheden. Op het programma staat:

· 3 november 2019
DeMa Du, Lucas Debraux (viool) & Giorgia Martinez Pascucci (altviool) - Zij brengen werken van onder anderen Pleyel en Telemann ten gehore.
· 15 december 2019
Sandro Rodrigues uit Portugal (gitaar) - Sandro studeert momenteel onder Carlo Marchione aan het Conservatorium Maastricht.
· 9 februari 2020
Erika Ngarmcro uit Bangkok (viool) - Erika studeert deze periode bij Boris Belkin. Op het programma staan werken van Mendelsohn en Bach.
· 29 maart 2020
Nienke Nasserian (Mezzosopraan) - De mezzosopraan Nienke Nasserian Nillesen, met roots in Venlo, brengt een boeiend en gevarieerd programma. Je hoort niet alleen prachtige klassieke aria’s, maar ook fascinerende uitstapjes naar andere genres zoals spirituals en repertoire van Kurt Weill.

Momenteel is de tentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – Being Touched by an Angel Just Before Birth te zien, t/m 16 februari 2020. Toegang tot het museum is bij het museumconcert-ticket inbegrepen.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Dagdeal weken in centrum Geleen Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
  • Black Friday in Sittard Black Friday is dé dag om te profiteren van topaanbiedingen. Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook in Sittard doen steeds meer winkels mee aan deze koopjesdag.
  • MOZL opent twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen Op zaterdag 23 november opent MOZL (Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg) twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen. Het betreft de Watersley Sports & Talentpark Sittard-Geleen MTB Route en het Watersley NK Parcours 2019.
  • Wèntjerdruim Tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar wordt de binnenstad van Sittard van 18 december tot en met 5 januari wederom omgetoverd tot een winterse droomwereld.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven