menu in
Evenementen

Black Friday in Sittard

29 nov 2019
Black Friday is dé dag om te profiteren van topaanbiedingen. Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook in Sittard doen steeds meer winkels mee aan deze koopjesdag.
winkelen winter sittard

Zo profiteren de vroege vogels tussen 9.00-11.00 uur bij Miss Etam Sittard van een Mega Deal. Wat dat is? Dat zeggen ze NOG niet, maar hier kom je echt je bed voor uit. Bij Boutique is het 29 november extra feest want de winkel viert haar 1-jarig jubileum. Ontvang hier 10% korting op de hele collectie, 20% korting bij aankoop van 4 artikelen of meer en geniet s'avonds van een DJ en special guest. Ook bij VONJAxl, Berden, Amac, Vodafone, Douglas en Promiss profiteer je van diverse aanbiedingen. 

Meer informatie over Black Friday volgt.

Bekijk www.sittardgenietenvoorop.nl voor het winkelaanbod in Sittard. 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Dagdeal weken in centrum Geleen Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
  • Black Friday in Sittard Black Friday is dé dag om te profiteren van topaanbiedingen. Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook in Sittard doen steeds meer winkels mee aan deze koopjesdag.
  • MOZL opent twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen Op zaterdag 23 november opent MOZL (Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg) twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen. Het betreft de Watersley Sports & Talentpark Sittard-Geleen MTB Route en het Watersley NK Parcours 2019.
  • Wèntjerdruim Tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar wordt de binnenstad van Sittard van 18 december tot en met 5 januari wederom omgetoverd tot een winterse droomwereld.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven