menu in
Evenementen

Dagdeal weken in centrum Geleen

07 nov 2019 − 10 jan 2020
Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
Dagdealweken centrum Geleen

Elke zondag om 12.00 uur maakt Centrum Geleen de nieuwe dag- en weekdeals bekend via de website www.centrumgeleen.nl/dagdeal en via de Facebookpagina: @centrumgeleen

Eerste 2 uur gratis parkeren 
Sinds 1 september kun je op de parkeerterreinen aan het Koningsplein (onderste gedeelte bij de Lidl), de Elisabethstraat en op de Markt voor het stadhuis van maandag t/m vrijdag de eerste 2 uur gratis parkeren. Je dient wel een kaartje uit de automaat te halen. Bij een minimale besteding van €10,- bij Jan Linders in Geleen kun je ook in de parkeergarage onder de Markt 1 uur gratis parkeren.

Weekmarkt 
Iedere zaterdag is van 10.00 tot 17.00 uur weekmarkt in het centrum van Geleen. Een extra reden om het centrum te bezoeken! 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Dagdeal weken in centrum Geleen Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
  • Black Friday in Sittard Black Friday is dé dag om te profiteren van topaanbiedingen. Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook in Sittard doen steeds meer winkels mee aan deze koopjesdag.
  • MOZL opent twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen Op zaterdag 23 november opent MOZL (Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg) twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen. Het betreft de Watersley Sports & Talentpark Sittard-Geleen MTB Route en het Watersley NK Parcours 2019.
  • Wèntjerdruim Tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar wordt de binnenstad van Sittard van 18 december tot en met 5 januari wederom omgetoverd tot een winterse droomwereld.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven