menu in
Evenementen

Geleen Calling presents BLUE MONDAY

20 jan 2020
Op de meest depressieve dag van het jaar (wereldwijd beter bekend als Blue Monday), vindt in café-zaal De Reünie aan de Wilhelminastraat in Geleen de eerste editie plaats van een avondvullend evenement bestaande uit een reeks Blue Monday concerten.
Geleen Calling presents BLUE MONDAY

Het initiatief is afkomstig van Rob Nabuurs en Ed Jansen uit Geleen, die ook verantwoordelijk zijn voor de organisatie van het Geleense muziekfestijn Geleen Calling. De programmering bestaat vooralsnog uit de Belgische band Ground Nero (gothic rock en dark wave) en de support act Psychic (NL). Ground Nero zal het nieuwe album ‘Divergence’ ten gehore brengen. Vooral interessant voor de liefhebber van donkere muziek!

Het is de bedoeling dat het muzikale evenement op Blue Monday jaarlijks gaat terugkeren.

Het programma start rond 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt €5,-.

www.geleencalling2019.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Inktspotprijs 2019: de 100 beste politieke cartoons Van 14 januari t/m 11 februari zijn in Bibliotheek Ligne 100 ingezonden en genomineerde spotprenten te zien voor de Inktspotprijs 2019. Ieder jaar wordt de Inktspotprijs toegekend aan de beste politieke tekening van het jaar.
  • Smartlappenfestival Sittard Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar: vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart vindt het jaarlijkse Smartlappenfestival in Sittard weer plaats. Een weekend vol met gezelligheid, tranentrekkers en levensliederen.
  • Geleen Calling presents BLUE MONDAY Op de meest depressieve dag van het jaar (wereldwijd beter bekend als Blue Monday), vindt in café-zaal De Reünie aan de Wilhelminastraat in Geleen de eerste editie plaats van een avondvullend evenement bestaande uit een reeks Blue Monday concerten.
  • Hoogtepunten programma vastelaovend Sittard-Geleen In Sittard-Geleen pakken ze mede dankzij de inzet van tientallen carnavalsverenigingen altijd groots uit met de carnaval! Geniet zes dagen lang van eeuwenoude tradities, bonte optochten, grootschalige evenementen en gezelligheid.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven