menu in
Evenementen

Culturele rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht

19 jul 2020 − 13 dec 2020
Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Kasteel Limbricht oud

Een rondleiding bij Kasteel Limbricht betekent geen opsomming van jaartallen maar luisteren naar meeslepende verhalen uit lang vervlogen tijden. Alles behalve saai dus! De rondleidingen worden gegeven onder begeleiding van een gids en duren ongeveer anderhalf uur. De kosten bedragen €7,50 per persoon. Kinderen betalen €2,50 per persoon. Deelname is inclusief een kop koffie of glaasje fris. De rondleidingen starten om 11.00 uur. Aanvang om 10.00 uur in het Proeflokaal.

In verband met de landelijke coronamaatregelen is de groepsgrootte en daarmee het aantal beschikbare plekken beperkt. 

Data culturele rondleidingen 2020 

zondag 11 oktober 2020
zondag 25 oktober 2020
zondag 8 november 2020 
zondag 22 november 2020
zondag 13 december 2020

Reserveren
Interesse? De groepsgrootte en daarmee het aantal beschikbare plekken is beperkt. Reserveer vooraf via het reserveringsformulier of telefonisch via 046 451 4444. Wil je een aparte rondleiding met je eigen groep? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met Kasteel Limbricht voor de mogelijkheden.

Landgoed Kasteel Limbricht
Allee 1
6141 AV Limbricht
www.kasteel-limbricht.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Culturele rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven