menu in
Evenementen

AFGELAST: Rosa-Run Sittard

13 apr 2020
Op Tweede Paasdag (13 april) vindt in de historische binnenstad van Sittard voor het eerst de Rosa-Run plaats: een estafettemarathon voor het goede doel. De opbrengst van de Rosa-Run gaat dit jaar naar Bijzonder in Beweging.
Rosa-Run

Deze stichting organiseert beweegactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in Limburg.

De teams die mee doen bestaan uit minimaal vier en maximaal tien hardlopers die samen proberen om 42 kilometer binnen vier uur te voltooien. Het parcours met een lengte van ongeveer 1,55 kilometer gaat volledig door de historische binnenstad van Sittard. Voorwaarde is dat elk team een buddy van Bijzonder in Beweging in zijn midden heeft die een gedeelte van het parcours (met het team nader te bepalen) mee loopt.

Inschrijving
Inschrijving staat open voor bedrijven, overheidsinstanties, zorginstellingen en verenigingen, maar bovenal voor iedereen die sportief bezig wilt zijn voor een ander. Na de estafettemarathon is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen te delen en te netwerken.

Zin om de hardloopschoenen aan te trekken? Inschrijven kan tot 31 maart 2020. Ga naar https://rosa-run.nl/inschrijving/ en kies het arrangement dat bij jouw team past.

Moedig je liever aan? Steun de Rosa-Run dan met een financiële bijdrage. Stuur dan een mail naar sponsoring@rosa-run.nl en we sturen jullie ons sponsorpakket op.

Bijzondere samenwerking
Rosa-Run is ontstaan uit de bijzondere samenwerking tussen Kennedy-Mars Sittard en stichting Bijzonder in Beweging. Zij bundelden op Paaszaterdag 2019 voor het eerst hun krachten door mensen met een verstandelijke beperking de kans te bieden om, begeleid en in hun eigen tempo, de kortere afstanden van de jaarlijkse wandeltocht te lopen. De samenwerking smaakte naar meer, net als het betrekken van de doelgroep bij een sportevenement. Het idee voor de Rosa-Run was geboren. 

www.rosa-run.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • AFGELAST: Culturele rondleidingen Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar culturele rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven