menu in
Evenementen

Fabulous: hét nieuwste fashion en lifestyle event van Sittard

23 sep 2020
Woensdagavond 23 september beleeft het fashion en lifestyle event Fabulous in de historische binnenstad van Sittard haar eerste editie.
Fabulous poster

Het Mariapark wordt omgetoverd tot een plek waar lokale ondernemers het publiek tijdens een avondvullend programma de nieuwste mode en hipste trends laten zien op het gebied van fashion, beauty, gezondheid, interieur en meer!

Het programma
Het avondprogramma start om 20.00 uur met een welkomstdrankje. Om 20.30 uur en 21.30 uur vindt de ‘Fabulous fashionshow’ plaats waarbij vijftien lokale ondernemers het publiek laten kennismaken met de nieuwste voorjaars- en zomercollecties. Voor, tijdens of na de modeshows kun je bij de aanwezige stands terecht voor inspiratie en advies. De gehele avond is het mogelijk om drankjes te bestellen aan de bar en worden er heerlijke hapjes geserveerd. Door deel te nemen aan een winactie maak je bovendien kans op fantastische shoptegoed prijzen. Tot slot gaat niemand na afloop naar huis zonder een goedgevulde goodiebag!

Fashion diner
Het is mogelijk een bezoek aan Fabulous te combineren met een Fabulous diner. Voor €35,- per persoon kun je vooraf aan het evenement dineren bij één van de vijf deelnemende horecazaken in de historische binnenstad van Sittard.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €10,- (exclusief diner).

Kijk voor meer informatie over het programma én voor het bestellen van tickets op de website van Sittard Genieten Voorop 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven