menu in
Evenementen

WijnSpijs Wandeling Sittard

27 sep 2020
Zondagmiddag 27 september strijkt de WijnSpijs Wandeling neer in Sittard: een culinaire wandeling door de historische binnenstad van Sittard.
WijnSpijs Wandeling

Van 12.00 tot 17.00 uur mag je in vijf restaurants proeven van heerlijke gerechtjes met een bijpassend glaasje wijn. De ultieme eropuit tip voor foodies én wijnliefhebbers!

Je loopt de route van de WijnSpijs Wandeling met je eigen gezelschap en op eigen tempo. Wel zo ontspannen! 

De deelnemende restaurants zijn: 

- De Limbourg Sittard 
- Hotel MERICI 
- Café Ich & Dich 
- Restaurant MEDS 
- Restaurant Silvester’s  

Voor €50 p.p. geniet je in de vijf restaurants van vijf verschillende gerechten inclusief bijpassende wijnen. 

Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende website: www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/sittard

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • De Week van de Limburgse Popmuziek Van maandag 13 tot en met zondag 19 juli is de Week van de Limburgse Popmuziek. In samenwerking met Pop in Limburg worden er door de hele provincie diverse concerten georganiseerd.
  • Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour (1 t/m 6 september) komt de wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2020 weer naar Sittard-Geleen. Op zaterdag 5 september start vanaf de Wielerbaan in Geleen een etappe van 149 kilometer.
  • NK Mountainbike XCO 2020 In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 september wordt het NK Mountainbike XCO verreden op het terrein van Watersley Sports & Talentpark.
  • Groove Garden Zaterdag 12 en zondag 13 september hoor je in Sittard de vetste beats: het is weer tijd voor Groove Garden! Geniet in de open lucht van dit tweedaagse dancefestival.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven