menu in
Evenementen

BinckBank Tour 2020

02 okt 2020
Wielerfans kunnen vrijdag 2 oktober hun hart ophalen in Sittard-Geleen. De vierde etappe van de BinckBank Tour eindigt dit jaar namelijk op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen.
BinckBank Tour 2020

De enige meerdaagse UCI WorldTour wedstrijd in Nederland en België vindt dit jaar plaats van dinsdag 29 september tot en met zaterdag 3 oktober. In totaal worden vijf etappes verreden.

Op vrijdag 2 oktober koersen de renners van Riemst naar het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen. De rit doet naast België en Nederland ook een klein stukje Duitsland aan. Op het Tom Dumoulin Bike Park wordt voor leerlingen uit Sittard-Geleen en het Duitse Selfkant een fietsclinic georganiseerd onder leiding van ex-profwielrenner Huub Duijn. Voor het brede publiek vindt ook een klimtijdrit plaats met deelnemers uit België, Duitsland en Nederland.

Kijk voor meer informatie en het volledige parcours op www.binckbanktour.com

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Outlet Shopping Days Sittard Tijdens de Outlet Shopping Days verrassen de winkeliers uit het centrum van Sittard het winkelend publiek met extra afgeprijsde artikelen. Dit jaar kunnen koopjesliefhebbers maar liefst drie (!) dagen lang hun slag slaan.
  • De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht presenteren: Buitencabaret De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren deze zomer naast de succesvolle Buitencinema nu ook een drietal cabaretshows in de buitenlucht. Op drie dinsdagen, met drie top cabaretiers. Dus niet op een scherm, maar live.
  • Najaarsmarkt in het centrum van Geleen Op zondag 6 september organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met Smeets Buitenmarkten een najaarsmarkt in het centrum van Geleen.
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven