menu in
Evenementen

De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht presenteren: Buitencabaret

28 jul 2020 − 25 aug 2020
De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren deze zomer naast de succesvolle Buitencinema nu ook een drietal cabaretshows in de buitenlucht. Op drie dinsdagen, met drie top cabaretiers. Dus niet op een scherm, maar live.
Buitencabaret Kasteel Limbricht

De planning van het buitencabaret ziet er als volgt uit: 

Dinsdag 28 juli : Javier Guzman
Dinsdag 11 augustus : Jeroens Clan
Dinsdag 25 augustus : Lonne Gosling

De kosten voor een los ticket bedragen €21,50. 

Cabaret diner
Voor de voorstelling genieten van een heerlijk diner? Maak je avond compleet met het 3-gangen pre-cabaretdiner van Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner kost € 24,95 p.p., in combinatie met de voorstelling € 46,45 p.p.(excl. drank).

Je kunt bij het bestellen van je cabarettickets het diner reserveren op de voorkeurstijd 19.00 of 19.30 uur. Speciale dieetwensen kun je rechtstreeks doorgeven aan Landgoed Kasteel Limbricht door een e-mailbericht te sturen naar: info@kasteel-limbricht.nl.

Kaartjes bestellen kan rechtstreeks via de website van De Domijnen (www.dedomijnen.nl). Bekijk ook het programma van de Buitencinema 2020!  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Outlet Shopping Days Sittard Tijdens de Outlet Shopping Days verrassen de winkeliers uit het centrum van Sittard het winkelend publiek met extra afgeprijsde artikelen. Dit jaar kunnen koopjesliefhebbers maar liefst drie (!) dagen lang hun slag slaan.
  • De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht presenteren: Buitencabaret De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren deze zomer naast de succesvolle Buitencinema nu ook een drietal cabaretshows in de buitenlucht. Op drie dinsdagen, met drie top cabaretiers. Dus niet op een scherm, maar live.
  • Najaarsmarkt in het centrum van Geleen Op zondag 6 september organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met Smeets Buitenmarkten een najaarsmarkt in het centrum van Geleen.
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven