menu in
Evenementen

Toch nog de Swentibold-Mars of Mini-Mars lopen?

01 sep 2020 − 31 okt 2020
In de maanden september en oktober biedt Horeca Markt Sittard in samenwerking met Stichting Kennedy-Mars Sittard jou de mogelijkheid om alsnog de Swentibold-Mars (40 km) en/of de Mini-Mars (10 km) te wandelen.
loop jouw eigen mars najaar 2020

Je kunt je melden bij één van de horecagelegenheden op de Markt in Sittard op een datum en tijd die jou het beste uitkomt. Je ontvangt dan de routebeschrijving en bij terugkomst krijg je tegen betaling van 2,50 euro een consumptie en de officiële herinnering van de mars, die je gewandeld hebt.

Er gelden wel enkele voorwaarden:

- Wandelen geschiedt geheel op eigen risico. Stichting Horeca Markt Sittard en stichting Kennedy-Mars Sittard kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor schade of letsel;
- Je ontvangt een originele routebeschrijving. In tegenstelling tot deze beschrijving bevindt zich geen bewegwijzering op de route;
- Verzorgingsposten op de route zijn niet ingericht en mogelijk ook niet open. Je dient voor eigen verzorging te zorgen.

Zie ook: www.kennedymars.org/loop-jouw-eigen-mars/

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven