menu in
Evenementen

DEEL - een productie van jeugdtheater LEF

09 okt 2020 − 11 okt 2020
Jeugdtheater LEF uit Geleen bestaat bijna vijf jaar! Begin september zijn vrijwilligers en docenten gestart met een nieuw seizoen, met jeugd in de leeftijd van 8 tot 18 jaar in de hoofdrol.
Jeugdtheater LEF

Onder regie van Linda Savelkouls presenteert de oudste groep in oktober de voorstelling DEEL: een bewegingsvoorstelling over onze zucht naar leuk willen zijn en het leuk willen hebben.

In onze maakbare wereld jagen we het ene hoogtepunt na het andere achterna. We leven in een ik-gerichte maatschappij. De sociale druk, die we zelf in stand houden, is hoog. Blijven we doorgaan tot we er bij neervallen? Durven we op te geven? Gaat er een nieuwe wereld open wanneer we onze kwetsbaarheid delen?

De spelers doen een poging om aan deze verwachting te voldoen. Ze laten zien hoe leuk ze zijn. Ze overtreffen elkaar, verstoppen hun faalmomenten. Langzaamaan, in steeds veranderende passen, bewegen ze zich voort. In de richting van een hypnotiserende reeks vreugdesprongen. Een uitputtingsslag, waarin ze vechten tegen struikelen.

Voorstellingen vinden plaats in de kleine concertzaal van de Hanenhof in Geleen. Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande links of via de website (www.jeugdtheater-lef.nl) van Jeugdtheater LEF.  

Première vrijdag 9 oktober - aanvang 19:30 uur
Reprise zaterdag 10 oktober - aanvang 19:30 uur

Reprise zondag 11 oktober - aanvang 14:30 uur

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven