menu in
Evenementen

Chemelot Quiz voor jong én oud

03 okt 2020
Chemelot organiseert op zaterdag 3 oktober om 19.00 uur een Chemelot Quiz voor jong én oud! Een leuke avond vol gezelligheid, interactie en informatie. Want wat weet jij nu eigenlijk over Chemelot?
chemelot quiz

De quiz bestaat uit maar liefst 6 speelrondes met allerlei weetjes en vragen over het terrein, de verschillende bedrijven, de historie, de veiligheid en duurzaamheid. Maar zelfs ook over de relatie tussen bier en chemie. Tussen de rondes door zorgt een DJ voor extra entertainment. En het mooiste van alles: er zijn leuke lokale prijzen te winnen door middel van een prijzenrad! 

Iedereen kan meedoen. Jong en oud, voetbalteams, wijkplatformen, zangkoren, vriendengroepen, kaartclubs, families en alle andere gezelschappen. Houd bij de samenstelling van jouw team wel graag rekening met de basisregels rondom corona. Daarom kan een team uit maximaal 6 personen bestaan. Dus met wie ga jij de strijd aan en wil je de wereld van Chemelot ontdekken?

Inschrijven is mogelijk via het formulier op de website. Deelname is geheel gratis. Na de inschrijving ontvang je verdere informatie over wat je nodig hebt om mee te doen en hoe je moet inloggen voor de quiz. 

Vanaf 18.30 uur gaat de livestream open en om 19.00 uur gaan we van start.

Tot zaterdag 3 oktober!

Meer informatie over de Chemelot Quiz en de spelregels 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven