menu in
Evenementen

Oktoberfeest Sittard gaat weer door

22 okt 2021 − 27 okt 2021
Van 22 tot en met 27 oktober 2021 gaat het Oktoberfeest Sittarddoor op de Schootsvelden in Sittard. Wél in een aangepaste versie, maar uiteraard met dezelfde Oktoberfeestsfeer en optredens van DJ Ötzi en Dräufgänger.
Oktoberfeest

Het grootste najaarsfeest van het Zuiden zal dit jaar in een ietwat afgeslankte vorm plaatsvinden. Tijdens de herfstvakantie, van 22 tot en met 27 oktober, strijken op de Schootsvelden in Sittard twee feestpaviljoens en een grote Biergarten neer.

Ook onderzoekt de gemeente nog óf en in welke vorm het mogelijk is om een kermis toe te voegen aan de activiteiten. In de feestpaviljoens kunnen bezoekers, net zoals tijdens voorgaande edities, genieten van internationale topacts, zoals DJ Ötzi en Dräufgänger en nog veel meer andere artiesten.  


Kaarten
De kaartverkoop voor het Oktoberfeest start medio juli. Voor elke festivaldag worden losse dagtickets verkocht. De passe-partouts zoals het Oktoberfeest die voorheen kende, worden dit jaar omgezet in een bundel van zes dagtickets.
Bezoekers moeten dit jaar elke dag bij toegang tot het paviljoen hun dagkaart laten scannen, dit in combinatie met het tonen van het bewijs van vaccinatie of een negatieve test. 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Rivivere maakt van upcycling kunst De museumdepots liggen vol met objecten die in het verleden zijn verzameld die volgens de huidige maatstaven niet meer passen of gewoon nooit geaccepteerd zouden zijn. In de tentoonstelling Rivivere worden net die items uitgelicht.
  • Groove Garden 2021 houdt de moed erin Festival Groove Garden gaat vooralsnog door op 11 en 12 september. Ondanks de verstrengde coronamaatregelen houdt de organisatie de moed erin, en hopen ze dat de coronacijfers in september laag genoeg zijn.
  • Karin Bloemen en Guido Weijers treden op bij Kasteel Limbricht Op 28 juli en 4 augustus gaan we lachen bij Kasteel Limbricht. Karin Bloemen en Guido Weijers komen op die dagen naar het kasteel voor de tweede editie van Buitencabaret.
  • Geleens Dancefestival Pillar Festival strikt Partysquad The party is on! Dancefestival Pillar Festival heeft rapper Partysquad geboekt. Partysquad is bekend van hits als Rampeneren en Helemaal naar de klote. Het festival gaat door op 27 augustus in Sportpark Lindenheuvel. De eerste tickets zijn al weg.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Rivivere maakt van upcycling kunst De museumdepots liggen vol met objecten die in het verleden zijn verzameld die volgens de huidige maatstaven niet meer passen of gewoon nooit geaccepteerd zouden zijn. In de tentoonstelling Rivivere worden net die items uitgelicht.
Terug naar boven