menu in
Evenementen

Sint Rosa Festival

23 aug 2019 − 25 aug 2019
In het laatste weekend van augustus is het weer traditioneel tijd voor het Sint Rosa Festival. Een driedaags festival met een bijzondere sfeer in de eeuwenoude binnenstad van Sittard.

Waan je in een andere wereld! 
Het Sint Rosa festival biedt overdag bijzondere belevenissen voor jong en oud. Maar als in de avond de zon ondergaat en de aarde nog nagloeit van de warme zomer verandert het festivalterrein in Rosa Obscure. Dan ontstaat er een magische wereld van lichtjes waar je een voedzame maaltijd kunt nuttigen bij een van de vele aanwezige foodtrucks en smikkeltenten. 

Muziek, kermis, circus en meer

Kom dansen in de prachtige spiegeltenten en luister naar de meest uiteenlopende muziek. Geniet en ben getuige van prachtige acts in de theatertent. Kijk verwonderd naar spectaculaire acrobatiek bij circus Zanzara, lonk verleidelijk naar de sexy danseressen van de burlesque show en draai rondjes op de kermisattracties uit vervlogen tijden. Drie dagen zet de Sint Rosa karavaan de stad op zijn kop en als je op maandagochtend naar buiten kijkt, rest alleen nog het overgebleven zaagsel van de circuspiste...

Openingstijden festivalterrein:


Vrijdag 23 augustus  16.00 - 02.00 uur
Zaterdag 24 augustus  13.00 - 02.00 uur
Zondag 25 augustus   13.00 - 22.00 uur 
 
Het Sint Rosa Festival is gratis te bezoeken. Het festivalterrein ligt op de Schootsvelden aan de Haspelsestraat (Sittard).  

Kijk voor meer informatie en het complete programma op www.sintrosa.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven