menu in
Nieuwsoverzicht
19 mrt 2018

Marc Demeyer opnieuw Koning van St.Joep

De uit België afkomstige standwerker Marc Demeyer is vandaag door een vakkundige jury opnieuw uitgeroepen tot Koning van St. Joep. Hij wist de titel ook in 2016 al te winnen.

Ondanks de ijzige kou bleef het publiek massaal staan om te luisteren naar zijn verhaal over de veelzijdigheid van zijn dunschiller.

De titel wordt uitgereikt aan de standwerker die zich in de ogen van de jury het beste profileert als verkoper. Daarbij spelen zaken als welsprekendheid, overtuiging, originaliteit, klantvriendelijkheid en aantrekkingskracht op het publiek een rol. Alle criteria waren bij Marc Demeyer weer prominent aanwezig. Wethouder Leon Geilen, tevens voorzitter van de jury, reikte de wisseltrofee uit. “Bij de kraam van Marc Demeyer op de Engelenkampstraat is het geen moment rustig geweest. Zelfs in de ijzige kou weet hij het publiek constant te boeien met een stevige dosis humor. Zijn dunschillers vlogen ook vandaag weer massaal over de toonbank.”

Marc Demeyer neemt de titel over van John Gruter. De uit Maarssen afkomstige standwerker werd vorig jaar met zijn Blije Voeten Crème tot Koning van St. Joep gekroond.

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Delen via:

Nieuwsoverzicht Winkelen

Toon overige nieuwsberichten >>

Meer nieuws over Winkelen

Filter
  • Makelaarspunt voor Tiny Houses in Sittard-Geleen Er is toenemende belangstelling voor de bouw van tiny houses. De gemeente Sittard-Geleen gaat daarom de komende tijd proefondervindelijk vaststellen op welke wijze de gemeente hierop moet inspelen.
  • Bloemist ’t Fröbelke ontvangt certificaat 'Barometer Duurzame Bloemist' Bloemist ’t Fröbelke heeft als eerste bloemist in de gemeente Sittard-Geleen het certificaat 'Barometer Duurzame Bloemist' mogen ontvangen. Daarbij behaalde het bedrijf ook nog eens het gouden – en dus het hoogst haalbare – niveau.
  • Bekijk onze weekendtips voor Sittard-Geleen! De temperaturen beloven dit weekend weer aardig op te lopen. Bezoek de kunst- en hobbymarkt in Kasteelpark Born, aanschouw spektakel tijdens het NK Mountainbiken óf ga voor verkoeling in één van de buitenzwembaden die Sittard-Geleen rijk is.
  • Brightlands Summer Tour voor scholieren Van 13 t/m 16 augustus vindt de Brightlands Summer Tour voor scholieren plaats. Woensdag 14 augustus doet de tour de Brightlands Chemelot Campus in Geleen aan.
  • Floral designer Jonas De Vestel komt naar Sittard Floral designer Jonas De Vestel, beter bekend als de bloemist van de Holland’s Next Top Model finale uit 2018, krijgt op 28, 29 en 30 juni een pop-up bloemenwinkel bij Joy Fashion Furniture in het centrum van Sittard.
 
Terug naar boven