menu in
Nieuwsoverzicht
07 mei 2019

Kringloopwarenhuis Het Goed (Bis Bis) gaat verhuizen

Kringloopwarenhuis Bis Bis, momenteel gelegen aan de Milieuparkweg in Sittard, gaat verhuizen naar de Rijksweg Zuid. Op de nieuwe locatie krijgt het kringloopwarenhuis onder de naam Het Goed de kans om uit te breiden en verder te commercialiseren.
Rijksweg Zuid Sittard

Verhuizing is wenselijk omdat het kringloopcentrum aan de Milieuparkweg qua bereikbaarheid en parkeergelegenheid niet voldoet aan de eisen. Het pand aan de Rijksweg Zuid waar het nieuwe kringloopwarenhuis in zal worden gevestigd was van oorsprong een Mercedes-garage en staat al jaren leeg. Het gebied, waar ook sporthal Carperion en sportschool Fit For Free zijn gevestigd, krijgt met de komst van het kringloopwarenhuis een geheel nieuw aanzicht. Na een grondige renovatie opent kringloopwarenhuis Het Goed naar verwachting op 14 juni, zo meldt De Limburger.

Lees hier het volledige artikel

Lees ook: Lekker snuffelen in Sittard-Geleen: “Omdat doorgeven beter is dan weggooien”

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Delen via:

Nieuwsoverzicht Winkelen

  • Heel veel nieuws in Sittard-Geleen! De afgelopen drie maanden hebben de centra in Sittard-Geleen diverse nieuwe ondernemers / onderneemsters mogen verwelkomen. Daarnaast zijn we getuige geweest van de nodige verbouwingen en verhuizingen. Het resultaat? Heel veel nieuws!
  • Opening Local’s in Sittard Eerder berichtten we al over de naderende komst van dit nieuwe pareltje in de binnenstad van Sittard. Nu is de opening dan eindelijk in zicht!
  • Floral designer Jonas De Vestel komt naar Sittard Floral designer Jonas De Vestel, beter bekend als de bloemist van de Holland’s Next Top Model finale uit 2018, krijgt op 28, 29 en 30 juni een pop-up bloemenwinkel bij Joy Fashion Furniture in het centrum van Sittard.
  • Nieuw in Sittard-Geleen: deze winkels openen nog deze maand hun deuren Volop bedrijvigheid in Sittard-Geleen. In de maand juni zullen naar verwachting vier nieuwe winkels hun deuren openen. Stuk voor stuk leuke aanwinsten voor de stad! Het betreft de volgende zaken:
Toon overige nieuwsberichten >>

Meer nieuws over Winkelen

Filter
  • Nieuwe ontwikkelaar voor rijksmonument Mariahof Goed nieuws voor omwonenden van het school- en kloostercomplex Mariahof in de wijk Overhoven. Na twee decennia lijkt er eindelijk een nieuwe bestemming in zicht voor het rijksmonument.
  • Nieuwe vacatures in Sittard-Geleen Er zijn zeven nieuwe vacatures in Sittard-Geleen. Onder andere het Rughuis, Daily Fresh Food en Kriya Materials zoeken nieuw personeel.
  • Bekijk onze weekendtips voor Sittard-Geleen! Het laatste weekend van de zomervakantie is aangebroken. Maandag beginnen de scholen weer! De zomervakantie in stijl afsluiten? Ontdek wat er dit weekend te beleven valt in Sittard-Geleen.
  • Brightlands Summer Tour voor scholieren Van 13 t/m 16 augustus vindt de Brightlands Summer Tour voor scholieren plaats. Woensdag 14 augustus doet de tour de Brightlands Chemelot Campus in Geleen aan.
  • Heel veel nieuws in Sittard-Geleen! De afgelopen drie maanden hebben de centra in Sittard-Geleen diverse nieuwe ondernemers / onderneemsters mogen verwelkomen. Daarnaast zijn we getuige geweest van de nodige verbouwingen en verhuizingen. Het resultaat? Heel veel nieuws!
 
Terug naar boven