21 okt 2021

Deze bedrijven uit Sittard-Geleen staan vandaag op de Euregionale Jobfair in Maastricht

Vandaag wordt tijdens Limburg Leads de Euregionale Jobfair georganiseerd, waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkgevers & werkzoekenden elkaar ontmoeten. Deze bedrijven uit Sittard-Geleen zijn erbij.

Acaleph

Wat doen ze: Acaleph verzorgt talloze veiligheidstrainingen en workshops voor bedrijven, van een BHV-cursus tot omgaan met gevaarlijke stoffen. 
Waar: Hofkamp 4, Geleen

B/Focused

Wat doen ze: Alles wat met ICT te maken heeft, van het aansluiten van kabels tot het onderhouden van professionele computersystemen. Ben jij ICT-er? Misschien vind je hier dan je droombaan.
Waar: Transportlaan 1, Unit 43 - 47, Geleen

COMPUTD

Wat doen ze: COMPUTD  combineert de nieuwste technologieën en de data van bedrijven, bijvoorbeeld om kansrijke projecten op te sporen, inzicht te creëren en duurzame keuzes voor bedrijven inzichtelijk te maken.
Waar: Transportlaan 57, Geleen

Media INN

Wat doen ze: Media INN helpt bedrijven de juiste vorm van visuele media op de goede manier inzetten om de wereld in beweging te zetten en doelen te bereiken.
Waar: Swentiboldstraat 21, Sittard

MH Roadstyling

Wat doen ze: Ontwerpen en aanbrengen van reclame, onder andere op reclamezuilen, carwrapping, interieurdecoratie en bedrijfskleding. Een leuke werkplek voor grafische ontwerpers en monteurs. 
Waar: Havikstraat 9, Sittard

Mobile XL

Wat doen ze: Mobile XL richt zich op software solutions voor het MKB. Ze automatiseren processen waaronder Sales en marketing, HR, ICT via Zoho.
Waar: Marisstraat 26, Geleen

Neuroplast

Wat doen ze: Neuroplast ontwikkelt autologe stamcelbehandelingen voor mensen die lijden aan neurologische aandoeningen zoals fybromyalgie, Alzheimer, Parkinson en MS.
Waar: Urmonderbaan 22 (Gate 2), Geleen

Vidar

Wat doen ze: Vidar is de verzamelnaam van de sociale diensten van Gemeente Sittard-Geleen, het Participatiehuis en Werkgeversservicepunt Westelijke Mijnstreek. Vidar begeleid mensen bij het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen.
Waar: Rijksweg Zuid 26, Sittard

VISTA college

Wat doen ze:  VISTA college verzorgt opleidingen op maat (scholingstrajecten, cursussen en trainingen) voor medewerkers en individuele cursisten van allerlei organisaties: in het bedrijfsleven, bij de overheid en daarbuiten. 
Waar: Diverse locaties in Sittard-Geleen

Zuyd Hogeschool

Wat doen ze: Als hogeschool kende je Zuyd misschien al, maar de onderwijsinstelling organiseert daarnaast cursussen, workshops, masterclasses en trainingen. In Sittard vind je onder andere de Masterclasses Strategic Management, Personal Leadership en Innovation.
Waar: Ligne 1, MT Sittard


De Euregionale jobfair Zuid-Limburg is hét platform waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. Je kan diverse workshops volgen rondom grensoverschrijdend werken. Een unieke kans voor werkgevers, werkzoekenden maar zeker ook ondernemers en ketenpartners om zich goed te laten informeren over alle kansen die onze mooie euregio ons biedt.

Wil je er ook bij zijn? De Jobfair gaat door op 21 oktober, van 10.00 tot 16.00 bij het MECC Maastricht

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen