15 mrt 2020

Diverse restaurants in Sittard-Geleen gaan thuisbezorgen

Restaurants in Sittard-Geleen geven massaal gehoor aan de verscherpte maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het zijn zware tijden voor de horecabranche, maar met de pakken erbij neerzitten is geen optie.

Steeds meer restaurants starten daarom met een thuisbezorgservice of bieden de mogelijkheid aan om maaltijden af te halen. Een mooi initiatief! 

Restaurants in Sittard-Geleen doen wat ze moeten doen in de strijd tegen het coronavirus: medewerkers leven een strikt hygiëneprotocol na, er wordt meer afstand gecreëerd tussen de tafels en het maximaal aantal gasten wordt beperkt. De gevolgen van de coronacrisis zijn echter niet van de lucht. Restaurants kampen met annuleringen en zien het aantal gasten fors teruglopen. Om klanten tegemoet te komen en inkomsten te blijven genereren bieden steeds meer restaurants daarom een thuisbezorgservice aan. 

Dit geldt in ieder geval al voor de volgende zaken: restaurant de Vief Heringe, restaurant MEDS, Ernesto’s Cantina Mexicana, Café de Buren, G7 Food & Drinks, De Aetzaak Barbecue, Burgers en More, Cone Corner Sittard, Jolie's, Toko Bopp, Bakker Bart, 't Witte Broodje, Groenten van Roos.  

Afhalen

Naast een thuisbezorgservice behoort ook afhalen steeds vaker tot de mogelijkheden. Dit geldt o.a. in de volgende zaken: Grieks restaurant Dafne, Thaiphoon Sittard, El Paso Tapas, Down Under, Grieks restaurant Akropolis, Toko Bopp.    

Wil jij jouw favoriete restaurant een hart onder de riem steken? Vraag naar de mogelijkheden! Zeker nu zijn horecaondernemers flexibel en bereid om met jou mee te denken. Houd tot slot de online communicatiekanalen in de gaten voor de laatste updates.   << Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen