19 nov 2020

Eerste Limburgse Würth Shop opent in Sittard

Würth Nederland B.V. opent medio december een winkel op de Doctor Nolenslaan in Sittard. Het is de eerste Würth Shop in Limburg.

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Duitse Würth-Groep. De Würth-Groep is wereldwijd de grootste handelsonderneming in montage- en bevestigingsmateriaal. Het van oorsprong Duitse bedrijf is actief in meer dan 80 landen en biedt werk aan ruim 73.000 medewerkers. In Nederland is het bedrijf al sinds 1962 actief. Met Sittard erbij heeft de organisatie in Nederland straks 32 shops.

Würth levert producten aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotive branche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie.

Würth Shops 
Als extra service voor alle klanten beschikt Würth Nederland over zogenaamde 'Shops'. De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld en vanaf 2006 landelijk introduceerde. Het zelfbedieningsconcept biedt klanten de mogelijkheid producten snel, direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Iedere Shop beschikt over een assortiment van 5.000 producten. De Shop is naast een verkooppunt ook een servicepunt voor klanten.  

Würth Shop Sittard
Doctor Nolenslaan 149
6136 GM Sittard

www.wurth.nl  << Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen