17 mei 2019

Familiebedrijf Van Aubel-Coenen Slapen B.V. krijgt predicaat ‘Hofleverancier’

Van Aubel-Coenen Slapen B.V., gevestigd in Geleen, heeft vandaag ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf het predicaat 'Hofleverancier' overhandigd gekregen door gouverneur Theo Bovens.

In 1919 was Sjeng van Aubel grondlegger van de firma J. van Aubel koloniale waren, waarna er al snel een textielzaak aan werd toegevoegd. In de jaren die volgden veranderde de naam van de firma diverse malen en werd de nadruk gelegd op meubelen en woninginrichting. Vanaf 1994 positioneert de firma Aubel zich als slaapkamerspeciaalzaak. In 2013 neemt de vierde generatie het stokje over en gaat de firma verder als Van Aubel-Coenen Slapen B.V. Al decennia lang biedt de firma vakkennis, advies en producten van hoge kwaliteit. 

De richtlijnen om in aanmerking te komen voor het mogen voeren van het predicaat ‘Hofleverancier’ vereisen onder meer dat de onderneming minimaal 100 jaar bestaat en in de branche of bedrijfstak een eerste of vooraanstaande plaats in de regio inneemt.   

De firma Van Aubel-Coenen Slapen B.V. is de derde onderneming in de gemeente Sittard-Geleen die de titel ‘Hofleverancier’ mag voeren.

Van Aubel-Coenen Slapen B.V.
Gardenz Boulevard Egelantier 17, Geleen
www.aubelcoenen.nl

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen