7 jul 2020

Fitnessstudio My35’ Sittard-Geleen winnaar Parel Award

Fitnessstudio My35’ Sittard-Geleen heeft de Parel Award gewonnen en is daarmee de eerste winnaar van de Brilliant Business Awards 2020.

De Parel Award staat voor de meest klant- en/of servicegerichte onderneming van de Westelijke Mijnstreek in de horeca, detailhandel of publieke dienstverlening.

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De drie beste ondernemers of bedrijven in de regio krijgen een ondernemersprijs uitgereikt in de categorieën Diamant, Robijn en Parel. Voor iedere categorie werden drie bedrijven genomineerd.

Lees ook: Genomineerden Brilliant Business Awards 2020 bekend

Alternatieve uitreiking

De uitreiking van de derde editie van de Brilliant Business Awards had eigenlijk op dinsdag 24 maart al plaatsgevonden moeten hebben bij een van de hoofdsponsors van het event: Maastricht Aachen Airport Beek. Door de corona-uitbraak kon de uitreiking helaas niet doorgaan. Deze week worden de winnaars op alternatieve wijze én op gepaste afstand alsnog bekend gemaakt via de Facebookpagina van de Brilliant Business Awards.

Videoboodschap
In een video is te zien hoe met een drone de cheque van de Parel Award bij de uiteindelijke winnaar wordt afgeleverd: Fitnessstudio My35’ Sittard-Geleen. Eigenaar Gerry Coumans neemt de prijs enthousiast, maar ook met enige bescheidenheid in ontvangst: “Het zou niet gepast zijn als ik hier in gigantische jubelstemming zou staan. Daarom wil ik zeker onze mede-genomineerden Market Eight en Bie Janssen ook echt een hart onder de riem steken, omdat het voor elke ondernemer uiteraard een moeilijke tijd is en is geweest.”

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.brilliantbusiness.nl of volg de Brilliant Business Awards via Facebook, Twitter en LinkedIn.    << Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen