18 feb 2020

Genomineerden Brilliant Business Awards 2020 bekend

De negen genomineerde bedrijven die doorgaan naar de uitreiking van de Brilliant Business Awards op 24 maart zijn bekend. In totaal kwamen er 75 nominaties binnen.

Van 8 januari 2020 tot en met woensdag 5 februari 2020 kon iedereen een onderneming in de Westelijke Mijnstreek nomineren voor de derde editie van de Brilliant Business Awards. Ondernemers mochten ook hun eigen onderneming nomineren voor één van de drie awards: de Robijn, Parel of Diamant. De genomineerden zijn:

Diamant (voor de meest innovatieve ondernemer): 

In deze categorie zijn de volgende drie ondernemingen genomineerd: 

- Zorgboerderij Odigos uit Beek en Sittard-Geleen
- Het internationaal opererende Netpresenter uit Beek
- Ceracarbon uit Stein, ontwikkelaar en producent van extreem lichte en slijtvaste voorvorken en tandwielen voor motorfietsen. 

Robijn (voor de snelst groeiende startende ondernemer):

In deze categorie zijn de volgende drie ondernemingen genomineerd:

- De kleinschalige dagbesteding Bella Vita uit Beek en Sittard-Geleen
- Het visuele mediabureau MediaINN uit Sittard-Geleen
- KNAPPwerk Architecten uit Sittard-Geleen

Parel (voor de meest klantgerichte ondernemer in de horeca, detailhandel of dienstverlening):  

In deze categorie zijn de volgende drie ondernemingen genomineerd:

- Fitnessstudio My35’ uit Sittard-Geleen
- Conceptstore Market Eight uit Beek
- De bijzondere B&B Bie Janssen uit Stein

Vakjury kiest winnaar per award
Alle genomineerde bedrijven zijn persoonlijk op de hoogte gebracht van hun nominatie. Per award is een vakjury aangesteld die de komende weken op bedrijfsbezoek gaat bij de genomineerde bedrijven. Tijdens de Brilliant Business Awards op dinsdag 24 maart maakt de vakjury de drie winnaars bekend. De winnaars mogen een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en ontvangen naast een oorkonde een uniek beeld.

Ondernemersavond bij Maastricht Aachen Airport
In de terminal van Maastricht Aachen Airport vindt op dinsdag 24 maart de uitreiking van de Brilliant Business Awards plaats. Deze feestelijke ondernemersavond begint om 19.00 uur. De presentatie is in handen van Vivian Lataster. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en de winnaars te feliciteren. Zangeres Francine Recca zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond. Entreetickets voor de Brilliant Business Awards zijn gratis te bestellen via www.brilliantbusiness.nl/tickets.

Waarom ondernemersawards in de Westelijke Mijnstreek?
De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. In de Westelijke Mijnstreek timmeren honderden innovatieve bedrijven aan de weg. Juist die ondernemers mogen volgens de initiatiefnemers best eens in de schijnwerpers gezet worden.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.brilliantbusiness.nl of volg de Brilliant Business Awards via Facebook, Twitter en LinkedIn. << Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen