23 okt 2020

Hotel Merici wordt onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection

Hotel Merici van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Met deze rebranding sluit het viersterrenhotel in Sittard zich aan bij één van de meest prestigieuze premium merken ter wereld.

MGallery staat bekend om haar wereldwijde collectie boetiekhotels met eigen authentieke verhalen. De hotels zijn vaak gevestigd op bijzondere plekken en vertellen elk een uniek verhaal, geïnspireerd door de bestemming.

Hotel Merici is gevestigd in het voormalige Ursulinenklooster in de historische binnenstad van Sittard. In de directe omgeving ligt de Dominicanenwal met aangrenzend de schootsvelden en de oude grachten. Aan de voorzijde is een adembenemend mooie verbinding richting de Basiliek en de Oude Markt.

Martin Hendricks, eigenaar van Black Label Hospitality, kijkt uit naar de samenwerking met Accor: “Vanaf het eerste contact was duidelijk dat niet alleen Accor’s manier van werken in lijn ligt met die van Black Label Hotels. Ook de welbekende ‘klik’ was er.”   

Bron: Hospitality Management
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen