8 mrt 2022

Internationale vrouwendag: 6 powervrouwen uit Sittard-Geleen

Who run the world? Girls! Vandaag is internationale vrouwendag. Een mooi moment om deze fantastische vrouwelijke ondernemers in de schijnwerpers te zetten.

Natascha Mostert

In 2019 startte Natascha Mostert met een unieke concept store in Sittard: Local's Bar, Buy & Beauty. In het Bar-gedeelte kun je heerlijk ontbijten, lunchen en een keer per maand zelfs dineren. Het Buy-gedeelte draait om unieke en duurzame merken. En wil je je helemaal laten verwennen? Stop dan ook bij het Beauty-gedeelte voor een jaloersmakend mooie mani-pedi. Bekijk hoe Natascha dit allemaal heeft gerealiseerd en hou ook de websitefacebook, en instagram van Local's in de gaten.

 

 

Meiden van Sittard

De Meiden van Sittard is een groep van zelfstandige vrouwelijke ondernemers in het hart van Sittard. Deze ondernemers hebben allemaal een unieke kijk op mode, design, interieur en lekker eten. Daarnaast zijn de Meiden zijn trots op hun stad Sittard. Ze zijn grotendeels geboren en getogen in Sittard, anderen kozen Sittard bewust om hun winkel hier te vestigen of raakten er verzeild vanwege de Liefde! De Meiden van Sittard vind je hier

 

Joelle Boers

Met haar Joelle Boers Studio in Geleen trekt Joelle Boers een nationaal en internationaal publiek. Haar studio is een bijzondere mix van mode, interieur, lifestyle en planten. Blijf gerust zitten voor een heerlijke kop koffie in de gezellige Coffee Corner terwijl je geniet van de gezellige, verrassende sfeer. Lees hier ook het interview met de ondernemer. 

Ellen Schreuders

Soupa Doupa manager Ellen Schreuders is een foodlover, maar dan wel voor écht eten, dat met aandacht is gekookt. Inmiddels zijn Ellen en haar team uitgegroeid tot topcateraar voor bedrijven, festivals en veel meer dankzij haar gezonde en duurzame gerechten. Bekijk zeker haar instagram voor heerlijke creaties waarvan je meteen trek krijgt, en lees hier hoe ze haar bedrijf heeft opgebouwd.

 

Nadieh Baltus

Nadieh Baltus heeft geen standaard bloemenzaak. In haar studio maakt ze originele boeketten met bijzondere bloemen die perfect passen bij haar klanten. In deze video vertelt Nadieh hoe haar bedrijf van een klein bloemenzaakje in een oud schoolgebouw uitgroeide tot een fabelachtige studio op een prominente plaats aan de markt in Geleen. Bekijk haar werk ook op haar websitefacebook en instagram.

 

 

Frieda Bol 

Toen Frieda Bol in 2005 de regie overnam van Toko Bopp wist ze bijna niets van de Indonesische keuken. Gelukkig is ze wel een fantastische zakenvrouw. Terwijl voormalig eigenaar Kees Bopp haar alles over koken leerde, sleurde Frieda het bedrijf uit de afgrond en veranderde ze de toko in de beste toko van Nederland. Geloof je het niet? Proef het zelf, en lees het interview met deze fantastische ondernemer. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen