11 okt 2018

Meer dan 10 winkels openen op nieuwe locaties!

De historische binnenstad van Sittard verwelkomt in de komende maanden meer dan 10 nieuwe winkels. Het gaat daarbij om geheel nieuwe zaken, maar ook bestaande ondernemers die gaan uitbreiden.

WE - Men

WE verhuisde niet ver. Je vindt de stijlvolle modeketen nu op de hoek van Den Tempel en de Paradijsstraat. Dit filliaal richt zich exclusief op de man. De winkel is inmiddels geopend.

Meer informatie

Haarinstituut Smeets

Deze vestigt zich na ruim 30 jaar weer in de binnenstad van Sittard. De zaak wordt gerund door vader en dochter. Je kunt hier terecht voor alles op het gebied van haar en haarwerken.
Bijzonder: de familie Smeets is gespecialiseerd in haaraanvulling bij haaruitval.
Je vindt Haarinstituut Smeets op Rosmolenstraat 8.

Meer informatie

Topsjoes

Topsjoes opent een gloednieuw filiaal op Limbrichterstraat 62. Topsjoes groeit hard, de vestiging in Sittard is de vierde. Je kunt bij Topsjoes terecht voor betaalbare schoenen, kleding en accessoires.
Topsjoes is vanaf 13 oktober geopend.

Meer informatie

Meyer&Meyer

Meyer&Meyer keert terug naar de binnenstad van Sittard. Je vindt de winkel nu op Molenbeekstraat 4A. Meyer&Meyer specialiseert zich in klassieke herenmode. De zaak opent medio oktober.

Meer informatie

Het Wijnstation

Het Wijnstation introduceert een mengconcept van wijnwinkel, wijnproeverijen en overheerlijke tapas. De zaak wordt gerund door twee gepassioneerde ondernemers. Naar verwachting opent het Wijnstation eind oktober haar deuren. Je vindt het Wijnstation op Molenbeekstraat 4.

Meer informatie

Beauty&More - By Leeuwenborgh

Beauty&More is een leer-werkbedrijf van ROC Leeuwenborgh voor studenten persoonlijke verzorging. De studenten leren alles over gelaatsbehandelingen en mani- en pedicures. De opening staat gepland voor eind oktober aan de Steenweg 90.

KL-IK dagbesteding kwetsbare groepen

Kwetsbare groepen kunnen hier terecht voor hulp in de vorm van sport, creatieve workshops en therapie, en maatschappelijke ondersteuning. KL-IK is afgelopen zomer al open gegaan aan Steenweg 65 en 67.

Meer informatie

CASA Wonen & interieur

De nieuwe vestiging vult 5 winkelpanden van in totaal 600 vierkante meter. Je kunt hier terecht voor alles op het gebied van wonen, interieur, binnen en buiten-decoratie. De winkel is onlangs geopend op de hoek van de Walstraat/Misboekstraat.

Meer informatie

Maar het stopt niet in oktober. In de komende maanden staat er nog meer te gebeuren in de binnenstad van Sittard;
 

- Restaurant Hunker opent begin november op Paardenstraat 17. 
- Escape Centrum Limburg breidt uit op Helstraat 16, met een vernieuwend vrijetijdsconcept. 
- G7 Food&Drinks opent naar verwachting op 1 november aanstaande in het Gruuzekirkske. 
- Livello Mode opent een multibrandstore op Gruizenstraat 16. De verwachte opening is in februari 2019. 
- Primera Sittard gaat uitbreiden met het naastgelegen pand.

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen