12 dec 2019

Mol & Geurts viert 130-jarig bestaan met feestweekend

Meubelstoffeerderij Mol & Geurts in Sittard behoort tot een van de oudste ondernemingen in Limburg. Het bedrijf bestaat 130 jaar en viert deze mijlpaal met een feestweekend.

Op zaterdag 14 en zondag 15 december vindt in de vernieuwde showroom (Industriestraat 14, Sittard) tussen 10.00 en 17.00 uur een kerstshow plaats. 

Mol en Geurts heeft voor de kerstshow een uniek programma samengesteld. Bezoekers krijgen aan de hand van demonstraties en presentaties een unieke inkijk in het bedrijf, het eeuwenoude ambacht en het assortiment. Bovendien loopt er een decemberactie waarbij geldt: 30% korting op leer en 50% korting op stof. Tot slot krijgt iedere bezoeker bij ontvangst een leuk presentje en worden er mooie prijzen vergeven. 

Lees meer over het programma
 
130 Mol & Geurts  
Meubelstoffeerder Mol & Geurts is al 130 jaar een kwalitatief en dynamisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het stofferen en maken van zitmeubelen op maat. Het gebruik van zeer hoogwaardige en exclusieve leersoorten is daarbij steeds een essentieel uitgangspunt. Mol & Geurts levert diensten aan bedrijven, winkels, instellingen en particulieren.

De oorsprong van Mol & Geurts voert terug naar het jaar 1890. Oprichter Sjeng Geurts bestierde destijds op de kop van de Sittardse Steenweg een houtzagerij en timmerwerkplaats waar hij ook eenvoudige gebruiksmeubelen maakte. In de 130 jaar die volgen, vindt het familiebedrijf zich herhaaldelijk opnieuw uit. Wat niet verandert, is het bijzondere oog voor detail en de waardering van kwaliteit. Het maakt dat Mol & Geurts al vele decennia een begrip is in Nederland. 

www.molgeurts.nl

Mol & Geurts 
Industriestraat 14 – (Handelsterrein Bergerweg)
6135 KH Sittard
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen