8 jan 2020

Nominaties derde editie Brilliant Business Awards van start

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.

De drie beste ondernemers of bedrijven in de regio krijgen een ondernemersprijs uitgereikt in de categorieën Diamant, Parel en Robijn. Een ondernemer of bedrijf nomineren kan tot 5 februari via de website www.brilliantbusiness.nl.

De derde editie van de Brilliant Business Awards vindt dit jaar plaats op dinsdag 24 maart 2020 bij een van de hoofdsponsors van het event Maastricht Aachen Airport in Beek. Op deze feestelijke avond worden de Diamant, Parel en de Robijn-Awards uitgereikt aan de meest innovatieve, klantgerichte en snelst groeiende startende ondernemer. Uit alle binnengekomen nominaties kiest een vakjury de winnaars.

In de Westelijke Mijnstreek timmeren honderden innovatieve bedrijven aan de weg. Juist die ondernemers mogen best eens in de schijnwerpers gezet worden. “Veel van die bedrijven zijn bovendien een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen,” vinden de bestuurders burgemeester Christine van Basten-Boddin (Beek), wethouder Pieter Meekels (Sittard-Geleen) en wethouder Natascha Wingelaar (Stein). De prijs promoot daarnaast de Westelijke Mijnstreek als vestigingsgebied. Immers, succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor schitterend ondernemerschap in de regio. 

Mooie erkenning
De winnende onderneming mag een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en ontvangt naast een oorkonde een uniek beeld van een lokale kunstenaar. Voor een van de prijswinnaars van het eerste uur Bie Bijen Dierenartsen uit Beek was de Robijn Award destijds een mooie erkenning voor hun bedrijf: “Het geeft aan dat we op de goede weg zijn”, aldus dierenarts en eigenaresse Linda Bijen.

Nomineer nu!
Kent u een ondernemer die in 2020 een plek in de schijnwerpers verdient? Of wilt u uw eigen onderneming in de prijzen laten vallen? Nomineer uw onderneming of een andere onderneming dan nu voor de Parel, Diamant of Robijn! Nomineren kan nog tot en met 5 februari 2020 via de website www.brilliantbusiness.nl. De genomineerde bedrijven worden vanaf half februari bekendgemaakt via de website en social media.

Meer weten? Kijk voor meer informatie over de prijzen, het nominatieproces en het evenement op: www.brilliantbusiness.nl. Volg de Brilliant Business Awards ook via Facebook, Twitter en LinkedIn.

--

Fotobijschrift: De winnaars van de Brilliant Business Awards 2019 << Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen