17 okt 2019

Restaurant Akropolis genomineerd voor de titel 'De Beste Griek 2020'

Restaurant Akropolis is een van de genomineerden in de wedstrijd De Beste Griek 2020, uitgeschreven door Griekenland Magazine.

De successen blijven zich opstapelen voor het onlangs gerenoveerde restaurant Akropolis in Geleen. Werd het restaurant in april van dit jaar nog verkozen tot gemeentewinnaar in ‘de leukste restaurantverkiezing’ voor de gemeente Sittard-Geleen, nu maakt het restaurant opnieuw kans om een titel in de wacht te slepen. 

Restaurant Akropolis is met twee vestigingen (Geleen en Heerlen) namelijk genomineerd in de wedstrijd De Beste Griek 2020. De wedstrijd is uitgeschreven door Griekenland Magazine en heeft als doel de kwaliteit van Griekse restaurants in Nederland en België te verbeteren. Of het horecabedrijf ook daadwerkelijk de titel gaat bemachtigen, blijft voorlopig onzeker. De jury gaat eerst nog op bezoek bij de hoogst genomineerden en brengt dan een shortlist uit waarop de lezers kunnen stemmen. Deze lijst wordt in het winternummer van Griekenland Magazine gepubliceerd. De daadwerkelijke uitslag volgt in het lentenummer.      

www.akropolis-geleen.nl 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen