9 apr 2019

Sittardse stroopwafels binnenkort te koop in Oman

De streetmade stroopwafels van STROOPZ gaan binnenkort internationaal. De Sittardse onderneemster Marga Cremers kreeg van de Nederlandse ambassade in Oman het verzoek of zij de lekkernij voor een Koningsdagfeest ter plaatse zou willen verkopen.

Marga Cremers, eigenares van STROOPZ, vertrekt over een kleine twee weken naar Oman om haar stroopwafels op een soort van Koningsdagfeest in een vijfsterrenhotel te verkopen. Een typisch Hollandse lekkernij mocht volgens de organisatie namelijk niet ontbreken. Volgens de Sittardse heeft een Nederlandse vrouw die al dertig jaar in Oman woont de Nederlandse ambassade getipt over de stroopwafels die zij verkopen.

Het internationale avontuur vergt wel de nodige voorbereidingen. Gelukkig verzorgt de Nederlandse ambassade het transport van de ingrediënten naar Oman. Het vervoer van de apparatuur regelt de Sittardse onderneemster zelf. Samen met haar partner vertrekt zij twee dagen voor aanvang van het Koningsdagfeest in Oman, dat gepland staat op vrijdag 26 april.

STROOPZ produceert op ambachtelijke wijze allerlei soorten stroopwafels. De foodtruck van STROOPZ is bijzonder succesvol en heeft onder andere op festivals als PinkPop, Neverland en Foodstock Sittard gestaan.

Kijk voor meer informatie op www.stroopz.com.

Bron: 1Limburg 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen