2 feb 2022

Topolino wordt ijssalon Clevers

Sittard-Geleen krijgt binnenkort een gloednieuwe ijssalon. De populaire ijssalonketen Clevers opent vermoedelijk in april zijn deuren in het voormalige pand van Topolino.

In Noord-Brabant en het noorden van Limburg is IJssalon Clevers al sinds de jaren 80 bekend. Binnenkort opent de 9e vestiging in het voormalige pand van ijssalon Topolino. Franchisenemer Quincy Kellerhuis kijkt al uit naar de opening. 

Coupes

"Als alles meezit, kunnen we iedereen medio april verwelkomen. We hebben een grote kaart met heerlijke ijscoupes. Die coupes zijn onze specialiteit, en de meeste klanten kijken uit naar het moment dat ze weer bij ons aan tafel mogen voor zo'n traktatie." Natuurlijk zijn klanten ook van harte welkom voor een hoorntje met een bol vers schepijs of een ijstaart, zegt Kellerhuis. 

Verwenmoment

Voordat het zover is, moet er nog veel veranderen. "We krijgen meer werkstations en meer zitplaatsen. IJs is voor ons een verwenmoment. Bovenop de bekroonde topkwaliteit van het ijs mag je ook rekenen op comfortabele zitplekken en een warme glimlach van ons personeel. 

Locatie

Na het succes in het noorden van Limburg en Brabant stond de nieuwe locatie in het zuiden op de wishlist. De ligging vlak bij het Retailpark Sittard-Geleen en de nabijgelegen wegen maken Limbricht een interessante locatie. Ook is de salon goed bereikbaar voor wandelaars en fietsers. Ook wordt het een mooie plek waar je na het shoppen even kunt ontspannen.

 

IJssalon Clevers opent naar verwachting medio april op Bergerweg 1, Einighausen. 

 

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen