21 okt 2019

Wereldrestaurant Kodoo geopend in Sittard

Vorige week maandag is in het Fortuna Stadion in Sittard wereldrestaurant Kodoo officieel geopend. De horecazaak, die ruim 580 zitplaatsen telt, biedt tegen een all-in prijs een grote hoeveelheid wereldse gerechten aan.

De exploitatie van het wereldrestaurant is in handen van de 26-jarige eigenaar Andy Chen en zijn familie. Naast het wereldrestaurant in Sittard runt de familie ook Kodoo Valkenburg, een sushi-restaurant.

Het nieuwe restaurant aan de Barcelonastraat in Sittard werkt volgens een zogeheten all-in formule. Tegen een vaste prijs kunnen klanten eten en drinken en onbeperkt kiezen uit een groot scala aan wereldgerechten. De gerechten worden zo veel mogelijk in de open keuken ter plekke bereid en geserveerd. Met ruim 580 zitplaatsen is het restaurant uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Daarnaast is Kodoo Sittard met een ruime speelruimte inclusief mini-draaimolen, klimrekken en trampoline zeer kindvriendelijk te noemen.  

Nog tot en met 14 november vinden in het restaurant de zogenaamde try-out weken plaats. Tegen een extra gereduceerd tarief kunnen klanten dan een arrangement boeken. Meer informatie is te vinden op de website van Kodoo, www.kodoosittard.nl.

Kodoo Sittard
Barcelonastraat 70
6135 LN Sittard
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen