Adviesbureau Offermans Joosten thuis in Sittard-Geleen

René Joosten is directeur van Offermans Joosten, Limburgs grootste adviesbureau op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning. Sinds 1950 geworteld in Geleen en nog altijd met persoonlijk advies als sterkste marketinginstrument.

Lees het complete artikel

Tekst: Jos Cortenraad

offermans joosten .jpg

Sittard-Geleen blijft ideale basis voor Zuidlease

Zuidlease is veruit het grootste autoleasebedrijf van Limburg voor de zakelijke markt. De komende jaren ziet directeur en mede-eigenaar Olaf Houben de lease van elektrische auto’s explosief groeien. Het vanaf de oprichting in Sittard-Geleen gevestigde bedrijf is er helemaal klaar voor.

Lees het complete artikel 

Tekst: Jos Cortenraad

olaf houben zuidlease.jpg

Dimitri Palmen: “de juiste keuze”

Automatiseerder BCT verruilde in 2015 Amstenrade voor Sittard-Geleen. Na dertig jaar van de landelijke dorpsomgeving naar de dynamiek van de stad; voor de 180 medewerkers toch een overgang. “Gelukkig heeft niemand spijt gehad van de verhuizing”, zegt directeur Dimitri Palmen. 

Lees het complete artikel

Tekst: Jos Cortenraadbctsolutions_spotlight.jpg

Huub Meessen trots op ‘zijn’ recyclingfabriek QCP

Precies twee jaar geleden kreeg Huub Meessen groen licht voor de bouw van QCP, een recyclingfabriek voor plastics op Chemelot Industrial Parc. Vorig jaar rolden de eerste tonnen granulaat uit de installaties, nu is het tijd om de productie op te schalen en meer klanten binnen te halen. “De belangstelling is enorm.”

Lees het complete artikel 

Tekst: Jos Cortenraad

Huub Meessen van QCP klein9023 (2).jpg

“Hier gebeurt het”

Bert Kip, de directeur van de Brightlands Chemelot Campus, streek in 1987 met zijn vrouw neer in Sittard-Geleen. Tijdelijk, zo was de bedoeling, maar de kans is groot dat hij in zijn woonplaats Limbricht zijn pensioen haalt. “Hier is het goed wonen en werken. Limburg is niet meer die ’ver-weg-provincie’.”

Lees het complete artikel

Tekst: Jos Cortenraad 

336 bert kip brightlands sittard geleen.jpg