Joelle Boers: als je iets bijzonders biedt, komen de mensen

Na de mijnsluitingen heeft Geleen zijn positie als regionaal  koopcentrum prijsgegeven. De leegstand van winkelpanden is pijnlijk, het toekomstbeeld lijkt somber. Joelle Boers roeit met haar studio aan de Salmstraat dwars tegen de stroom van doemdenkers in. En met succes; ze trekt met haar bijzondere stijl in mode, interieur, lifestyle en planten een nationaal en internationaal publiek. “Je moet voortdurend vernieuwen en bij jezelf blijven!”

Lees het complete artikel 

Tekst: Jos Cortenraad

joelle boers sittard geleen .jpg

Collé, snelle groeier in Sittard-Geleen

Collé Rental & Sales is een van de snelst groeiende ondernemingen in Sittard-Geleen. In amper vijftien jaar groeide het aantal voltijdse banen bij het bedrijf van amper 25 naar ruim 400 nu. “We hebben de perfecte combinatie van verkoop en verhuur.”

Lees het complete artikel 

Tekst: Jos Cortenraad

collerental_spotlight.jpg

Igor Stel: rasechte ondernemer in Kasteel Limbricht

Zijn eerste centen als ondernemer verdiende Igor Stel op een feestje als clown. Na de overname van de exploitatie van Kasteel Limbricht afgelopen april bestiert de geboren Holtummer ruim twintig jaar verder vier bedrijven met ruim twintig mensen op de loonlijst en op topdagen honderd oproepkrachten aan de slag. 

Lees het complete artikel

Tekst: Jos Cortenraad

kasteel limbricht nieuw.jpg

Ambitie voorwaarde voor succesvol bedrijf

Reviews en digitale beoordelingen kunnen een bedrijf maken of breken, zeker in de horeca. De macht van de papieren media is echter niet te onderschatten. Coffee Mundo in Sittard kwam vorig najaar in de jaarlijkse koffietest van het Algemeen Dagblad als allerbeste uit de test. 

Lees het complete artikel

Tekst: Jos Cortenraad

coffeemundo_spotlight.jpg