24 jan 2022

Open dagen Hogeschool Zuyd, Fontys en Vista komen eraan

Voor veel laatstejaars komt de spannendste periode van het jaar eraan: wat gaan ze studeren? Ontdek alles over de meeloopdagen, infosessies en studeren in Sittard.

Hogeschool Zuyd

Hogeschool Zuyd is een van de drie beste hogescholen in het land, volgens de Keuzegids 2022. Maar ook de opleidingen zelf staan hoog aangeschreven. Geen wonder dus dat studenten nieuwsgierig zijn naar wat deze hogeschool te bieden heeft. In Sittard zijn dat de volgende opleidingen: 

  • Accountancy
  • Business Studies (voltijd en deeltijd)
  • Commerciële Economie
  • Commercieel Management (Ad)
  • Finance & Control
  • HBO-Rechten
  • Social Work (voltijd en deeltijd)

Op zaterdag 5 februari 2022 tussen 10.00 en 16.00 uur is er een Open Dag voor deze opleidingen. Meld je snel aan.

Fontys

Help jij je klasgenoten al sinds de lagere school met moeilijke sommen en teksten? Wil je de volgende generatie enthousiast maken over jouw vakgebied? Dan zit je vast op de voorste banken bij Fontys in Sittard. Met 12 verschillende vakgebieden, ervaringsdeskundigen voor de klas en enthousiaste medestudenten race jij naar de eindstreep.

Schrijf je snel in voor de open dagen van 4-6 februari en 18-20 maart.

 

VISTA College

Ben je op zoek naar een uitdagende mbo-opleiding, dan zit je bij Vista op de juiste plek! Met 85 verschillende opleidingen verspreid over 2 campussen is er keuze genoeg voor iedereen. Of je nu wil deelnemen aan de speciale sport- en beweegopleidingen in combinatie met topsport, hypermoderne studies verder wil verkennen en uitbreiden of wanneer je een ijzersterke basis zoekt voor jouw toekomst. 

Registreer je hier voor de meeloopdagen

<< Terug naar nieuwsoverzicht